Een goed voornemen voor 2018: hardlopen!

Hardlopen is een sport die je altijd en overal kunt beoefenen. Je loopt de deur uit en je kunt er aan beginnen of het nu zomer of winter is, licht of donker. Je wordt er fit van en het is goed voor je gezondheid. Maar het is vooral ook leuk om te doen.

Over-Betuwe heeft met Running Elst al jaren een gezellige hardloopvereniging voor beginners tot en met gevorderden en voor jeugd tot en met senioren; 2 keer per week kan er getraind worden onder begeleiding van deskundige en enthousiaste trainers. Ook is er een trailgroep actief; regelmatig worden de bossen en de heuvels in de omgeving opgezocht. Daarnaast worden er leuke lopen, reizen en thema-bijeenkomsten georganiseerd.

Binnenkort start er weer een nieuwe beginnersgroep. Als je geinteresseerd en het goede voornemen hebt om te beginnen met hardlopen mail dan naar info@runningelst.nl. Als je meer ervaring hebt kun je bij een andere groep aansluiten. Er is een mogelijkheid om een proefles te volgen.

Een mooi doel waar naar toe gewerkt wordt is de Overbetuweloop, het hardloopevent van de Betuwe (www.overbetuweloop.nl). Deze vindt plaats op zondag 17 juni en de mogelijkheid is er om de 5 of de 10 km te lopen. Daag jezelf uit en meld jezelf aan.