Jeugd leert hardlopen bij Running-Elst!

Ben je tussen de 9 en 16 jaar? Zie je wel eens volwassenen hardlopen en denk je “Dat zou ik ook wel willen?” Doe je aan voetbal of hockey en zou je wel wat sneller willen worden? Lijkt het je leuk om eens aan een echte hardloopwedstrijd mee te doen? Ben je graag buiten en maakt het je niet uit dat het een keer regent? Kom dan eens meetrainen bij Running-Elst en sluit je aan bij de jeugdgroep!

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer werk je aan een goede looptechniek en ga je aan de slag met het verbeteren van je snelheid. Dit d.m.v. leuke oefeningen, loopscholing, spelletjes, estafettes, circuitjes en wat de trainer ook maar bedenkt. Voorop staat echter plezier in lopen!

Ga eens op zondag (elke 3e zondag van de maand) naar Park Lingezegen om mee te doen aan de Parklopen, waarbij je kunt kiezen uit de 1 of 3 km. Als je een maand later weer mee doet, zie je vast alweer vooruitgang.

Als je gaat hardlopen ter ondersteuning van een andere sport zijn we uiteraard benieuwd hoe snel je ballen haalt die je eerder moest laten lopen of hoeveel harder je bijvoorbeeld door het zwembad gaat omdat je beenspieren sterker worden. Je zult niet de eerste zijn die hier door verrast wordt.

We trainen elke dinsdag van 18.00 – 19.00 uur. Geïnteresseerd? Meld je aan en kom vrijblijvend een keertje meetrainen. Wedden dat je niet kan wachten tot het weer dinsdag is?

Meer info op www.running-elst.nl

Of app/ bel / mail Robin van Wenum (06-24732245/ info@running-elst.nl)