Marcel schreuder goedheijt

Sport is bij mij met de paplepel ingegoten. In mijn   jeugd voetballen en korfballen. Bij het begin van mijn studie in Amsterdam ben ik overgestapt op meer individuele duursporten, hardlopen en wielrennen. Ik heb heel wat rondjes door het Vondelpark en Amsterdamse bos gemaakt om
mijn tijd op de halve marathon te verbeteren. Ik ben in die tijd professioneel begeleid en heb dan ook een redelijk hoog niveau kunnen bereiken. Ik heb vaak meegedaan aan wedstrijden in binnen en buitenland. Prachtige tijd.

Tegenwoordig combineer ik het hardlopen met wielrennen. Dit gaat prima samen, beide zijn duursporten en vullen elkaar goed aan. Enkele jaren geleden ben ik lid geworden van Running Elst. Ik was op zoek naar afwisseling in de trainingen en ook gezelligheid. Dat heb ik wel gevonden! Ik loop bij de A groep en ben ook onderdeel van de trainersgroep. Ik vind het mooi om mijn kennis en ervaring te delen middels het geven van trainingen aan diverse groepen. Recentelijk ben ik benaderd voor het voorzitterschap. Ik doe dit graag en zal mij inzetten om Running Elst verder te ontwikkelen als mooiste hardloopclub van de regio!