Henk Bruggeman

Moet ik mij voorstellen?

“Ik kreeg een mailtje van José (van Vliet), of ik een stukje wilde maken voor de website. Voor de rubriek: even voorstellen. Bedankt José, maar volgens mij kennen de meesten me wel. Ik heb meestal het hoogste woord, terwijl ik toch erg bescheiden ben; ik word binnenkort opa, terwijl ik nog erg jong ben en ik loop nog redelijk snel, terwijl ik toch niet te hard train. Wat wil je nog meer weten, bijvoorbeeld of ik nog andere dingen doe dan training geven en hardlopen? Jawel, ik organiseer hardloopevenementen, zoals de Bridge to Bridge en eind januari de Safari Run. Ik ben actief binnen de belangenvereniging van Hardlooptrainers Nederland en schrijf voor Pro Loop, het blad van deze belangenvereniging.

Daarnaast heb ik nog een bescheiden reclamebureau dat ik vanuit huis bestier voor de momenten als ik wel werk, maar niet met hardlopen bezig ben. Heb nog een aantal leuke klanten, bijvoorbeeld Simako Motoren in Elst, waarvoor ik de reclamezaken behartig.
Hardlopen is mijn grootste hobby, maar ik mag me ook graag uitleven op de racefiets en de rust weet ik te vinden in het lezen van een goed boek. Ik heb net “Het spel van de engel” (vervolg op “De schaduw van de wind”) in één ruk uitgelezen. Zou ook zelf nog een boek willen schrijven. Wie weet.

Het lijkt me een aardige gedachte om steeds de ‘pc’ door te geven aan iemand anders zodat deze rubriek elke week wordt vernieuwd en mijn verhaal langzaam weer naar de achtergrond verdwijnt, want ik sta al genoeg op de voorgrond. José, maak jij voor volgende week je verhaal En zoek je meteen iemand die na je komt)

Henk Bruggeman