Overbetuweloop 2014

Beste Pieter,

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in 2013 hebt deelgenomen aan de Overbetuweloop.

Met ruim 700 deelnemers is de 3e editie van de MHB Overbetuweloop geslaagd. De weersomstandigheden waren goed tot zeer goed, voor sommigen bijna te warm. Het mooie weer zorgde ook voor veel publiek. Inmiddels staan ook de uitslagen online en de eerste foto’s bij start en finish, gemaakt door Run2Day. Op de pagina “uitslagen” vindt je ook de complete uitslagen, gerubriceerd op volgorde van binnenkomst. Als extra service bieden we ook de nettotijd. Dit is de tijd vanaf het moment dat de loper over de startmat loopt tot het moment van finishen.

Met vriendelijke groeten,

Overbetuweloop Elst

Sponsoren:

MHB_logo_CMYK_stalen_ramen_HR_resized1

MHB Kozijnen uit Herveld heeft zijn naam verbonden aan de Overbetuweloop. MHB produceert hoogwaardige kozijnen voor nieuwbouw en renovatieprojecten in heel Europa en heeft een samenwerkingsverband met een Amerikaanse partner. De link met de Overbetuweloop is gemakkelijk te leggen: Remko Matthijssen is fervent hardloper bij Running Elst.

run2dayRun2Day is ontstaan uit de gedachte dat het beter kan in hardloopwinkelland. Met meer gevoel en bezieling. Met een betere begeleiding van de klant. Ook vooral completer, dus niet alleen gericht op het verkopen van producten, maar ook op het geven van advies over alles wat met lopen te maken heeft. Dat is Run2Day, een keten van hardloopspeciaalzaken door heel Nederland.

Bakker_BartBakker Bart is een keten van bakkerswinkels op toplocaties. Ook in Elst Op elke locatie zit een bakker die met hart en ziel zijn vakmanschap etaleert. In 1977 werd de eerste Bakker Bart geopend in Nijmegen en sindsdien zijn we doorgegroeid naar 189 winkels. Alle Bakker Bart-winkels werken met vers deeg en bakken dagelijks verse broodproducten. En dat proef je! Je kunt bij Bakker Bart terecht voor broodproducten die je thuis kan nuttigen maar ook voor o.a. een heerlijke lunch, een lekkere vlaai of een verse, warme snack. Op zondag 17 juni staat Bakker Bart bij de finish van de 2e Overbetuweloop. Want hardlopen smaakt naar meer!

euro_caseEurocase Logistics Support is een activiteit van Eurocase B.V. (1996) en heeft een aantoonbare staat van dienst opgebouwd, als het gaat om het ondersteunen van organisaties bij het logistieke proces. Wij zijn voortgekomen uit een consumentgerichte marketing organisatie, die jaarlijks tienduizenden klanten benaderde met marketingcampagnes. Complete acties van tekentafel tot productverzending, inclusief fullfillment, response- en orderverwerking, back office implementatie en klantenservice. Deze ruime ervaring stelt ons in staat om u uitgebreid te ondersteunen. Of het nu gaat om een mailcampagne voorbereiden, de response opvang te regelen of uw orders te verwerken.