Patrick van den Bragt

Ik ben Patrick van den Bragt, 39 jaar, werkzaam in de ICT en samenwonend in Arnhem met Karin. Sinds een aantal jaar ben ik in het bezit van een trainerslicentie en ben via enkele omzwervingen uiteindelijk in Elst bij Running Elst terecht gekomen.

Het geven van trainingen ben ik gaan doen toen ik zelf nog actief aan motortrial deed. Het team waar ik in zat werd regelmatig in Europa uitgenodigd om trainingen te geven, ik merkte al vrij vlot dat dit een leuke bezigheid was en is, met name het aspect om met sporters bezig te zijn.

Mijn toenmalige werkgever bood me de kans de cursus TLG bij de atletiekunie te volgen op voorwaarde dat ik een groep hardlopers zou coachen en zo geschiedde het. Inmiddels dus al een tijdje bij running Elst bezig met het geven van trainingen en dat doe ik met veel plezier.

Ik geef training aan de A en B groep op donderdagavond dus mocht je een keer op donderdagavond rond half acht niks te doen hebben, sluit je dan bij onze loopgroep aan plezier gekoppeld aan wat inspanning gegarandeerd!