Robin van Wenum

Mijn naam is Robin van Wenum. Ik ben 41 jaar en woon in de Schuytgraaf, samen met mijn vriendin Auke en mijn kinderen Julian en Hugo. In het dagelijkse leven werk ik als docent economie op het Over Betuwe College in Huissen. In mijn jeugd heb ik veel gevoetbald en later ook de nodige kilometers op de racefiets afgelegd. Hardlopen kwam toen nog helemaal niet bij me op. Zo’n 4 jaar geleden ben ik voorzichtig begonnen met wat lopen om mijn conditie op peil te houden (leuk vond ik het niet). Pas nadat ik serieuzer ging trainen en merkte dat ik beter werd begon ik het steeds leuker te vinden. Ik ben daarom ook lid geworden van Running Elst. Ik kan hier op mijn eigen niveau hardlopen op een leuke en gezellige manier. Momenteel loop ik al een paar jaar in de A groep met erg veel plezier.

Ik ga de werkzaamheden van Myriam overnemen bij Running Elst. Dit betekent dat ik met name de ledenadministratie ga beheren. Samen met Werner en Mirjam ga ik dus deze maand het bestuur vernieuwen. Ik heb er veel zin!