BERGRACE BY NIGHT XPIERENCE 24 APRIL 2015

De Bergrace is en blijft heel bijzonder met al zijn sfeerelementen. De eerste start is om 20.45 uur. De  laatste loper finisht om circa half een ‘s-nachts!

Inschrijven  is nu mogelijk

Je kunt weer inschrijven voor de Bergrace by Night op 24 april van Wageningen naar Rhenen. Er zijn weer nieuwe  sfeer elementen toegevoegd aan het programma, zoals het Bergrace Move Gala en diverse licht- en geluidseffecten, waardoor men nu echt kan spreken van een Xperience.

Medaille

Nieuw is dat bij de finish iedereen een medaille wordt omgehangen voor de geleverde prestatie.

Vier afstanden

Je hebt weer de keuze uit vier afstanden en de Dance party in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark –  Rhenen en gaat door tot 02.00 uur.

Het wordt weer een heerlijk sportief  loop – feest.

Een unieke ervaring

 Exclusief

Behalve de twee gratis testlopen op de Grebbeberg, organiseert PK Runningshop samen met de stichting exclusief voor de Bergrace deelnemers een VIP clinic in hun shop in Dodewaard op donderdagavond 19 maart. Aanvang 19.30 uur. Een avond vol met deskundige adviezen over loopschoenen, kleding, voeding, elektronica en training. Tijdens deze VIP clinic wordt er een leuke modeshow gehouden en zijn er hapjes en drankjes. Bovendien ontvang je tijdens deze avond een korting van 15% op een aankoop.

Testloop

Je kunt ook kennis maken met Marcel Baatsen die de Bergrace testlopen verzorgt op 28 maart & 18 april.

Veel succes met de voorbereiding en tot ziens op de Bergrace by Night Xperience of wellicht eerder.

Zoek je geluk in elk moment

Adres

Stichting van Berg tot Berg race,

Dolderstraat 8, 6706 JE Wageningen

Contact

06-511 282 44

info@bergrace.nl