Clubkleding

Op de ledenvergadering is het onderwerp clubkleding aan de orde geweest. Door Jeroen is die avond aangegeven dat de mogelijkheden tot het (opnieuw) aanbieden van clubkleding wordt onderzocht. Een belangrijke stap hierbij is het ontwerpen van deze kleding. Susanne van der Steen, de vriendin van ons lid Mario Meijer, is ontwerpster van beroep (zie ook haar website www.decorator.nl) en heeft haar diensten spontaan aangeboden aan Running Elst om een aantal ontwerpen te maken.

Dit heeft uiteindelijk geleid tot een drietal ontwerpen, welke onder dit bericht te vinden zijn. In de bestuursvergadering zijn deze ontwerpen besproken en wij zijn heel enthousiast hierover. Bedankt Susanne!

Aan jullie de vraag welk ontwerp de voorkeur heeft. Mail uiterlijk maandag 6 februari jullie keuze, dus A, B of C, naar info@running-elst.nl. Na de keuze voor het ontwerp proberen wij zo snel mogelijk een shirt korte mouwen en shirt lange mouwen aan te bieden. De aanschaf van een shirt is uiteraard geheel vrijblijvend.

Klik op het plaatje voor een grotere weergave.

Shirt A:                              Shirt B:                              Shirt C:
Shirt AShirt BShirt C