Informatieavond nieuwe beginnersgroep Running-Elst

Op 19 september houden wij een informatieavond over de nieuwe beginnersgroep van Running-Elst. Deze avond zal plaatsvinden in het clubhuis van de HCOB locatie De Pas, aanvang 20:00 uur.

We zullen u wat gaan vertellen over de trainingen, de trainers van de dinsdag en donderdag zullen ook aanwezig zijn, zodat u ze eventueel vragen kunt stellen. Onze clubsponsor Run2day zal u iets vertellen over schoenen en kleding.

Het lidmaatschap bedraagt € 10,00 per maand, wat we per kwartaal via een automatische incasso innen. De eerste keer zullen we € 40,00 van uw rekening afschrijven. De € 10,00 extra  is voor het veiligheidshesje. De eerste incasso die we innen is op 1 oktober, in de maand september kunt u kijken of de trainingen u bevallen. We hanteren een opzegtermijn is 1 maand.

Wij vragen u wel om op de info avond, indien u lid wilt worden, om een inschrijfformulier in te vullen en het machtigingsformulier waar u uw bankrekeningnummer op moet invullen.

De eerste training is op dinsdag 24 september.  De trainingen op dinsdag en donderdag starten om 19:30 uur vanaf het clubhuis van hockey club HCOB.

Wij hopen u te kunnen begroeten op 19 september. Indien u niet aanwezig kunt zijn, maar wel wilt starten op 24 september kan dit ook, maar dan vragen wij u wel om dit even te melden en het inschrijfformulier op onze site in de vullen, zodat wij u een incassoformulier kunnen toezenden.

LET OP: Heeft u vragen, stel ze dan aan josevanvliet@live.nl of bel haar op 06-47340694. Het e-mail adres van Running-Elst is vanwege technische problemen tijdelijk even niet bereikbaar.