Nieuwe beginnersgroep najaar 2015

Net na de zomervakantie willen veel mensen de vakantie kilo’s weer kwijt of wat meer conditie opdoen. Hardlopen is hiervoor een geschikte sport. Hardlopen is een heerlijke manier om lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht. Om niet na 2 weken al af te haken omdat de motivatie weg is of omdat er blessures zijn, start Running-Elst met een nieuwe beginnersgroep. Deze groep is speciaal voor mensen die nog nooit of weinig hebben hardgelopen.

Niet alleen wordt er door onze gediplomeerde trainers gelet op looptechniek, maar er wordt ook aandacht geschonken aan kleding, schoeisel, blessurepreventie en alles wat nog meer met lopen te maken heeft .

De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur vanaf sportpark De Pas bij het HCOB clubhuis. De kosten bedragen slechts Euro 10,– per maand. Op dinsdag 15 september gaan we van start. Om 19.30 uur zal er eerst informatie gegeven worden en daarna gaan we direct aan de slag. Dus kom in sportkleding.

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en vind je het leuk om hard te lopen?
Kom dan een keer op dinsdag van 18.00 – 19.00 uur naar de velden van HCOB, je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend met de jeugdgroep mee te trainen!

Voor aanmelden en meer info kijk op de website www.running-elst.nl of bel met Myriam Mom 06-22061926