Running-Elst! start met nieuwe beginners loopgroep

Met het voorjaar in het vooruitzicht worden we weer allemaal actiever. Hardlopen is een heerlijke manier om lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht. Running-Elst start opnieuw met een nieuwe beginnersgroep. Deze groep is speciaal voor mensen die nog nooit of weinig hebben hardgelopen.

Trainingen
De trainingen worden opgebouwd met als doel om tijdens de 7e Overbetuweloop in juni vijf kilometer achter elkaar te kunnen lopen. Niet alleen wordt er door onze gediplomeerde trainers gelet op looptechniek, maar er wordt ook aandacht geschonken aan kleding, schoeisel, blessurepreventie en alles wat nog meer met lopen te maken heeft. De trainingen zijn op dinsdag – en donderdagavond om 19.30 uur vanaf sportpark De Pas bij het HCOB clubhuis. De kosten bedragen slechts 12,50 euro per maand. Op dinsdag 21 maart gaan we van start. Om 19.30 uur zal er eerst informatie gegeven worden en daarna gaan we direct aan de slag. Dus kom in sportkleding!

Running Bootcamp
Ook wat kracht- en futloos? En wil je weer snel op conditie komen? Sluit je dan aan bij de Running Bootcamp training van Running-Elst! Dit is een combinatie van hardlopen en krachttraining waarbij we alleen gebruik maken van ons eigen lichaam. Door er een combinatie van te maken vliegt je conditie met stappen omhoog! Maakt niet uit of je een beginnende of gevorderde loper bent. Alle niveaus kunnen mee en je traint op je eigen tempo! De training is op donderdagavond om 19.30 uur en duurt maximaal anderhalf uur. Dat is inclusief in- en uitlopen. Ook interesse? Dan tot donderdag?!

Jeugd Running-Elst!
Ben je tussen de 9 en 14 jaar en vind je het leuk om hard te lopen?
Kom dan een keer op dinsdag van 18.00 – 19.00 uur naar de velden van HCOB, je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend met de jeugdgroep mee te trainen!

Voor aanmelden en meer info kijk op de website www.running-elst.nl of bel met Myriam Mom 06-22061926