RUNNING-ELST START MET NIEUWE BEGINNERS LOOPGROEP

Met het voorjaar in het vooruitzicht worden we weer allemaal actiever. Hardlopen is een heerlijke manier om lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht. Running-Elst start opnieuw met een nieuwe beginnersgroep. Deze groep is speciaal voor mensen die nog nooit of weinig hebben hardgelopen.

De trainingen worden opgebouwd met als doel om tijdens de 4e Overbetuweloop in juni vijf kilometer achter elkaar te kunnen lopen. Niet alleen wordt er door onze gediplomeerde trainers gelet op looptechniek, maar er wordt ook aandacht geschonken aan kleding, schoeisel, blessurepreventie en alles wat nog meer met lopen te maken heeft.

Op 20 maart aanstaande is er een info-avond in het clubhuis van HCOB op de Pas, aanvang 19.30 uur. De eerste training is op dinsdag 25 maart aanvang 19.30 uur.

Running Bootcamp

Tevens is het sinds kort mogelijk om bij Running-Elst op dinsdagavond Running Bootcamp te doen. Het betreft een gevarieerde training waarin je gehele lijf qua actie aan bod komt. Met als doel je als hardloper sterker, leniger en dus sneller te maken. Ook zal je uithoudingsvermogen met grote stappen vooruit gaan. Deze training bestaat net zoals bij de overige loopgroepen  uit een warming up door middel van inlopen en losmakende oefeningen. Daarna ga je aan de slag met bijvoorbeeld kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen. Alles komt aan bod. Uiteraard niet alles in één training. Natuurlijk  wordt er ook nog hardgelopen.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen snelle en minder snelle lopers. De groep blijft gewoon in zijn geheel bij elkaar. Alleen train je op je eigen niveau en intensiteit.

Ook deze training start om 19.30 uur. Kom gerust een langs, doe mee en kijk of het iets voor jou is.

Voor meer informatie bel je met Myriam Mom. Tel. 0481-371397.