23 september 2019, start van nieuwe beginnersgroep Running-Elst!

Running-Elst! start op maandagavond 23 september met een nieuwe beginnersgroep hardlopen, speciaal voor mensen die weinig of geen ervaring hebben met hardlopen. Doe mee! Instromen kan op 23 en 30 september. Meld je aan via info@running-elst.nl

Hardlopen is een sport die je altijd en overal kunt beoefenen. Je loopt de deur uit en je kunt er aan beginnen of het nu zomer of winter is, licht of donker. Je wordt er fit van en het is goed voor je gezondheid. Maar het is vooral ook leuk om te doen. De beginnersgroep richt zich echte beginners of hardlopers die lang niet gelopen hebben door bijvoorbeeld een blessure. Een ervaren en gediplomeerd trainer richt zich op een verantwoorde opbouw van de conditie en verbetering van de looptechniek. De beginnersgroep traint op maandag- en donderdagavond.

Gemeente Overbetuwe heeft met Running-Elst! al jaren een gezellige hardloopvereniging geschikt voor iedereen: van beginners tot en met gevorderden en wedstrijdlopers en voor jeugd vanaf 9 jaar tot en met senioren; twee keer per week kan er getraind worden onder begeleiding van deskundige en enthousiaste trainers. Binnen Running-Elst! is er ook een trailgroep actief; regelmatig worden de bossen en de heuvels in de omgeving opgezocht om hard te lopen. Er wordt ook krachttraining gegeven als ondersteuning voor het lopen. Daarnaast worden er leuke lopen, reizen en thema-bijeenkomsten georganiseerd.

Als je meer ervaring hebt kun je bij een andere groep aansluiten. Er is dan de mogelijkheid om een proefles te volgen. Een mooi doel waar voor iedereen naar toe gewerkt kan worden is de Parkloop die iedere derde zondag van de maand gehouden wordt of de MHB Overbetuweloop die altijd in juni plaatsvindt. Daag jezelf uit en meld je aan.

Informatie over Running-Elst! staat op www.running-elst.nl.