Nieuwe beginnersgroep Running Elst in maart

Running Elst start medio maart met een nieuwe beginnersgroep hardlopen, speciaal voor mensen die weinig of geen ervaring hebben met hardlopen. Doe mee! Meld je aan via info@running-elst.nl of kijk op de website www.running-elst.nl bij nieuws. De beginnersgroep traint op maandag en donderdagavond.

Hardlopen is een sport die je altijd en overal kunt beoefenen. Je loopt de deur uit en je kunt er aan beginnen of het nu zomer of winter is, licht of donker. Je wordt er fit van en het is goed voor je gezondheid. Maar het is vooral ook leuk om te doen. De beginnersgroep richt zich op echte beginners of hardlopers die lang niet gelopen hebben door bijvoorbeeld een blessure. Een ervaren en gediplomeerd trainer richt zich op een verantwoorde opbouw van de conditie en verbetering van de looptechniek. Na de beginnersgroep kan je, afhankelijk van je niveau, doorstromen naar een vervolggroep binnen Running Elst.

Als je meer ervaring hebt, kun je per direct al meedoen bij Running Elst. Er is dan de mogelijkheid om een proefles te volgen. Aanmelden voor een proefles kan ook op info@running-elst.nl