Op naar 2018!

Beste Runners,

Zaterdagavond  23 december hadden we een leuke eindejaarsborrel bij de Ommelanden. We hebben besproken waar we trots op zijn, wie we als Running Elst willen zijn en het 7-puntenplan gepresenteerd als rode draad voor de activiteiten in de komende jaren.

Klik hier om de presentatie te openen.

Goed om te zien dat er enthousiasme was over het plan en veel betrokkenheid om er samen een nog mooiere vereniging van te maken. Tijdens de borrel zijn er ook nog diverse ideeen geopperd. George, Lydia en Harold gaan starten met de evenementencommissie en er zijn leden die gaan meedenken met de invulling van het Vitale Sportpark.

2018:

De eerste training van 2018 is op 2 januari. Op 9 januari is er weer barbezetting voor een drankje na de training. Let op! Je kunt alleen pinnen.

Nieuwjaarsloop:

Wanneer: zondag 7 januari 2018
Tijd: 9.00
Waar: Bezoekerscentrum Veluwezoom
Heuvenseweg 5a,
6991 JE Rheden
Aanmelden: Graag, je kunt je aanmelden via onze facebookpagina of via de mail op info@running-elst.nl.

We beginnen om 9.00 op de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum Veluwezoom. Je kunt kiezen uit 2 afstanden, namelijk 5 en 10 kilometer. Beide rondes zijn onverhard en hebben leuke heuveltjes. Zeker wanneer je nog nooit een trail hebt gelopen is dit een mooie gelegenheid om dit uit te proberen. Bij genoeg animo is er nog een verrassing onderweg.

Na afloop kan er nagekletst worden in de horecagelegenheid in het bezoekerscentrum.

Ropatrail:

Heb je 27-12 niet mee kunnen lopen met de ropatrail in Heveadorp, maar wil je wel het goede doel sponsoren?

Klik dan hier om een donatie te doen

Een fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2018!

Namens het bestuur,

Werner Nijbroek