Update: Nieuwe beginnersgroep Running-Elst! start op 25 september 2018

Hardlopen is een sport die je altijd en overal kunt beoefenen. Je loopt de deur uit en je kunt er aan beginnen of het nu zomer of winter is, licht of donker. Je wordt er fit van en het is goed voor je gezondheid. Maar het is vooral ook leuk om te doen.

Overbetuwe heeft met Running-Elst! al jaren een gezellige hardloopvereniging voor beginners tot en met gevorderden en voor jeugd tot en met senioren; 2 keer per week kan er getraind worden onder begeleiding van deskundige en enthousiaste trainers.

Binnen Running-Elst! is er een trailgroep actief; regelmatig worden de bossen en de heuvels in de omgeving opgezocht om hard te lopen. Er wordt krachttraining gegeven als ondersteuning voor het lopen. Daarnaast worden er leuke lopen, reizen en thema-bijeenkomsten georganiseerd.

Op 25 september 2018 start er weer een nieuwe beginnersgroep. Als je geinteresseerd bent om te beginnen met hardlopen of trailen mail dan naar info@running-elst.nl. Als je meer ervaring hebt kun je bij een andere groep aansluiten. Er is een mogelijkheid om een proefles te volgen. Een mooi doel waar naar toe gewerkt kan worden is de Parkloop of de Zevenheuvelenloop. Daag jezelf uit en meld jezelf aan.